Haarstudio Hebbess

                                Net 'n haartje beter!

Even voorstellen

Ik ben Kristel Roovers Spits uit Nistelrode en ben al vanaf mijn 16e bezig met het kappersvak. In Eindhoven heb ik de Kappersopleiding gevolgd aan het Haarstyliste college. Met veel plezier heb ik hierna in diverse kapsalons in de regio gewerkt. Hier heb ik veel geleerd en in 2009 de stap gezet om voor mezelf te beginnen: Haarstudio Hebbess te Nistelrode. 

In deze maatschappij willen mensen juist komen voor even een rust moment en kwaliteit van knippen/kleuren. Juist die behandeling kan ik mijn klanten geven. Even een momentje heerlijk bij de kapper onder het genot een lekker kopje koffie of glaasje thee en tot rust komen. Hierbij heb ik alle aandacht voor de klant.

Dat is mijn passie!! 

Luisteren naar mensen en  even iemand verwennen en zorgen dat ze tevreden de deur uitgaan. Mijn kennis houd ik bij middels het volgen van cursussen en trainingen van bijvoorbeeld Inimitable en Aerorasor. Naast dit doe ik veel inspiratie op middels internet en collega kappers.


Ik werk al sinds 2012 met de Aerorasor en ben hier in gediplomeerd. Inmiddels ben ik ook al toegetreden tot het Aerorasor styling team waarmee ik andere kappers in het land de fijne kneepjes van dit product bijbreng. Mijn klanten zijn er inmiddels net zo over te spreken, het is echt een manier om je haren beter te laten vallen en beter behoud van je kapsel.